Lær verdifulle ferdigheter
En sommerjobb er mer enn bare en måte å tjene penger på. Det er en mulighet til å utvikle ferdigheter som vil være nyttige gjennom hele livet. Enten det er kundeservice, tidsstyring, teamarbeid eller problemløsning, de erfaringene du samler, vil forme deg og din fremtid.

Utvid nettverket ditt
Ved å ha en sommerjobb, møter du nye mennesker – fra kollegaer til ledere og kunder. Dette er din sjanse til å bygge et nettverk av kontakter som kan være fordelaktig for din fremtidige karriere.

Utforsk fremtidige karriereveier
Er du usikker på hva du vil gjøre i fremtiden? En sommerjobb kan gi deg et glimt inn i en mulig karrierevei. Enten det er i detaljhandel, hos en lokal bedrift, i en sommerleir eller i et kontormiljø, kan du få erfaring i ulike bransjer før du tar en utdanningsbeslutning.

Tjen dine egne penger
Det er noe spesielt og givende med å tjene dine egne penger. Det gir en følelse av uavhengighet og stolthet. Med en sommerjobb kan du spare opp til noe du virkelig ønsker deg, være det en ny telefon, klær eller kanskje til og med en reise med venner.

Skap minner
Sommerjobber gir mer enn bare arbeidserfaring. De gir også livserfaringer. De menneskene du møter, utfordringene du overvinner, og gleden ved å oppnå noe. Alt bidrar til minner du vil se tilbake på med et smil.

Så hva venter du på? Start søket etter den perfekte sommerjobben i dag. Om du ønsker å styrke CV-en din, spare penger, eller bare ha det gøy mens du lærer noe nytt, er en sommerjobb veien å gå.

Vi i Ung i Jobb står klare til å bistå deg i prosessen med å finne en sommerjobb. Ta kontakt med oss på telefon, e-post eller bare stikk innom oss på Drop-in mellom 13-15:30 (hverdager) på Løkketangen senter.